Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряний красунчик виклав у мережу веселе фото з новою коханою Крістіною Гірник, на якому вони помінялися тілами, точніше головами.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно ж знімок був відфотошоплений, зроблено це таким чином, що Крістіна стала Вовою і навпаки, вони стоять на вулиці. Володимир вийшов на прогулянку у світлих шортах і ніжно-лілового сорочці, а його кохана - в білий шортах і строкатому топі. Виглядає цей знімок дуже забавно. У підписі до кадру Остапчук жартівливо написав: "Втратили голову". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучого, деякі відзначили, що так парочка виглядає навіть краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.