Відомий теле - і радіоведучий Микита Добринін, колишній учасник шоу" Холостяк", зараз активно подорожує по всьому світу. Враженнями про поїздки він ділиться на своїй сторінці в Instagram і за його життям стежать кілька десятків тисяч читачів. Добринін опублікував на сторінці новий пост, в якому запропонував вгадати, в яку країну він поїде наступного разу.

Добринін зазначив, що з початку року він побував у кількох нових для себе країнах, у тому числі Індонезії, США та Бразилії. Однак карантин змусив його тимчасово відмовитися від поїздок. "Карантин допоміг всім повернутися до домашніх справ, переглянути підхід до роботи", пише Добринін на своїй сторінці в Instagram. Однак обмеження поступово знімають, і нарешті з'явилася можливість відвідати деякі нові для себе держави.

"І ось тільки зараз ми готуємося до першого польоту після цієї тривалої перерви", анонсує нову поїздку в Instagram Добринін. "Варіантів не так багато, куди в даний момент можна легко долетіти або доїхати. Так що думаю вам буде просто відгадати куди ж ми вирушимо через 2 дні", резюмував свій пост телеведучий.

Публікація Добриніна зібрала за день більше 25 000 лайків. У коментарях користувачі пропонують такі варіанти, як Єгипет, Албанія, Туреччина, Болгарія, Сейшели і навіть Танзанія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю в найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.