Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала яскраві фотографії зі світського виходу, на яких з'явилася в хвилюючому образі.

Читайте Знай в Google News!

На фотографіях Астаф'єва відображена в цікавій локації, її можна побачити і в повний зріст і обличчя крупним планом. На захід співачка прийшла в спокусливому червоному комбінезоні цікавого фасону, декорованому широкими воланами. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру зіркової красуні і оголив витончене декольте. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. На другому знімку, обличчя Даші можна побачити крупним планом. Фанати в захваті від нових фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще