Російський співак і чоловік популярної ведучої з українським корінням Регіни Тодоренко Влад Топалов, потрапив в автомобільну аварію. Про інцидент і свої висновки з цього випадку він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" потрапив у дтп вранці.... Ось приблизно такий вираз обличчя з ранку☺️ життя-цікава штука. З роками починаєш простіше все сприймати. Значить так треба. Господь щось мені каже, спасибі за досвід і урок. Всім спокою і терпіння", - спокійно написав Влад.

У першому ж коментарі до посту його дружина, ведуча Регіна Тодоренко написала:"Я люблю тебе". Інформації про те, що вона з сином була в машині в момент зіткнення, немає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники висловили своє занепокоєння за здоров'я Топалова. До того ж, не так давно 34-річний артист вже потрапляв в аварію. Тоді він зізнався, що йому довелося терміново і дорого ремонтувати автомобіль.

" Господи Влад не треба так лякати, сподіваюся з тобою все добре! Гарного тобі дня", "як каже наш батюшка, не летіть по дорозі швидше Ангела-хранителя", "може Господь уберіг від чогось більш серйозного 🙏 головне живі здорові ви і ваші рідні", "пов, точно. Що починаєш все простіше сприймати👏 👏 👏. Значить правильно дорослішаємо", " і ти прекрасно розумієш, що десь в цей момент тебе від чогось вберегло. Так, неприємно. Але поправимо. Бережи себе!", "Головне що все обійшлося!! Влад будьте пильні і обережні на дорогах!",- підтримали артиста коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Тодоренко Топалов показав фото з сином і отримав несподівану реакцію.

Як повідомляв Знай. ua, Топалов крутив пекучу брюнетку в повітрі, навіть не згадавши про Регіну.

Також Знай. ua писав, що Тодоренко змусила свого "ведмедика" говорити.