Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайним знімком, який є обкладинкою російського глянцю, яку вона собою прикрасила. Інтерв'ю співачки в журналі присвячено виходу її нового кліпу на пісню "Твоей любимой".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, ані з'явилася на обкладинці модного глянцю MODA topical, якому дала інтерв'ю напередодні презентації нового кліпу. Для обкладинки співачка знялася в цікавому, але вельми скромному образі. Вона в чорному вбранні з масивними прикрасами у вухах, її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Лорак написала: "Читайте моє нове інтерв'ю у свіжому номері журналу MODA topical @modatopical. Поговорили про новий сингл "твоєї улюбленої", мотивації для досягнення успіху, і про те, де черпати натхнення!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.