Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в компанії тренера з фігурного катання. Виявилося, що телезірка вирішила встати на ковзани, і вже похвалилася цим у соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Регіна позує на ковзанці, вона стоїть поруч з тренером і фотографується з ним на селфі-палицю. Перед камерою вона з'явилася в темному вбранні, її волосся акуратно укладені, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Тодоренко написала: "Смикнуло ж мене встати на лід з найкрутішим фігуристом @romankostomarovkrs. Тепер доводиться впахивать, як кінь. А цей супер-спортсмен мені продиху не дає. Спасибі тобі, Роман Сергійович, за цей приголомшливий досвід. Струячим далі! #струячим #ледниковыйпериод @ice_1tv". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що Регіна на цьому знімку сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.