Дружина головного героя романтичного шоу" Холостяк-9 " Микити Добриніна, Дар'я Квіткова вирішила поділитися з шанувальниками, як вона живе з обранцем. До слова, це єдина пара проекту, яка після фіналу не тільки зустрічалася деякий час, але і зважилася на одруження. У новій публікації в Instagram дівчина вирішила розвіяти " міф " про те, що вони ідеальна пара.

Читайте Знай в Google News!

"Дуже часто в Директі читаю про те, що ми ідеальна пара. Мені тут же хочеться розвіяти цей "міф". Ідеальних людей немає і ми не виняток. У нас так само є проблеми, сварки, так само є злети і падіння. Я, бурхлива кров, влаштовую іноді Микиті маленькі скандали. До биття посуду не доходить, але я можу перестати надовго розмовляти або гордо йти в захід😹 Микита буває супер впертим або різким, сам того не помічаючи", - стверджує дівчина.

Дарина зізналася, що вони є звичайною парою, у якої є свої заскоки. Квіткова зізналася, що вони не виносять свої сварки на загальний огляд і намагаються самі, в колі сім'ї, вирішувати глобальні проблеми.

"вчора була максимально смішна історія, коли я образилася тільки тому, що на фото я виходила, не так, як було намальовано у мене в голові. Дівчата, ну ви розумієте😹 Ох, це очікування і реальність. Ми швидко помирилися, а потім тільки сміялися з цієї ситуації, сидячи в італійському ресторані", - поділилася дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостяк" Добринін і Даша Квіткова одружилися вдруге.

Як повідомляв Знай. ua, Даша Квіткова після весілля розповіла про сварки з Добриніним.

Також Знай. ua писав, що дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова відразу після весілля натякнула на вагітність.