Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка весь час демонструє свої успіхи і навіть невдачі, а на останньому відео красуня пожартувала, що її і зовсім "принизили". Справа в тому, що Регіна похвалилася перед партнером шикарною розтяжкою, спираючись на його спину, в той час як у самого Романа розтяжка ще краще, а ще він, як не дивно, відмінно тримає рівновагу на льоду.

Фото називається # Приниження 😭 Хочете побачити чому, гортайте карусель! 🙈

Фолловери не пройшли повз: "Офігенні🔥
Як можна так швидко навчитися професійно кататися🤪 чекаємо виступу на першому👍", " ви неймовірна розумниця, Регіна!🔥 Ніякого Приниження! Ви шикарно виглядаєте разом", " Вау, ну і розтяжка!! У вас теж дуже добре виходить!! А у мене чомусь завжди була краще розтяжка тільки на ліву ногу🙈 😌", "Регіна!! ви Така розумничка!!! у вас все виходить ❤️ так тримати 👍", " Браво👏 😍 😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.