Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників кадрами з чергової фотосесії, на якій приміряла образ чи то Офелії, чи то нареченої. Аліна з'явилася в кадрі з розпущеним волоссям і легким денним макіяжем. Вона сперлася на стіл, оголивши свої плечі в розкішній жіночній сукні.

"Не пам'ятаю який уже це за рахунком приміряний мною образ чи то Офелії, чи то нареченої😅 мені на них виразно щастить️ 🤪😊 #обирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣?))) А у вас є в голові штамп, якщо сукня біла –значить весільна 🤦🏼‍♀️", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підписники в коментарях оцінили зовнішній вигляд і засипали Гросу захопленими компліментами.

"Красуня!", "3 фотка просто неймовірна😍 🔥", "Класна дівчина🌷", "Шикарна😍 😍", "Чарівна", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу похвалилася трюком на зйомках без дублера: "А ви б хотіли?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу зняла нижню білизну заради ролі в українському серіалі.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала "охоронців", яких до неї приставив чоловік: "Коханий ревнує".