Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, артистка поділилася яскравим роликом, в якому зачитала незвичайний реп про жіночі груди. Таким чином Олена разом з українським брендом спідньої білизни вирішили запустити рух #happyTits, в якому допоможуть навчитися правильно підбирати бюстгальтери, щоб ті не завдавали дискомфорт, біль і занижену самооцінку. Виконавиця зазначила, що приблизно 80% жінок не вміють вибирати не тільки красиві, але зручні і відповідні бра.

ДИНІ, БАТОНИ І ДУЛЬКИ ⠀ Чула всякі назви жіночих грудей, всіх і не перечислиш. Деякі дівчата навіть імена їм дають 😁 ⠀ А ще постійно чую скарги на неякісну білизну, на брак доставлених ліфонів з інтернету, на те, що плечі болять, боки, жме в об’ємі, вилазять кісточки. Частково це через неякісні товари. Але в більшості через те, що ми насправді не вміємо підбирати собі бра. ⠀ Але досить скарг! Я навчилася це робити і готова допомогти знаннями всім бажаючим. Тому запускаю рух в підтримку щасливих грудей! #happyTits Я хочу, щоб ви прислухалися до мене та до свого тіла і віднині обирали тільки комфортну, якісну та красиву білизну!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше