Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав милий кадр, на якому позує без Даші, а в підписі до нього розповів, що після весілля йому довелося поміняти паспорт.

Читайте Знай в Google News!

"Відразу після весілля ми вирішили відправитися в подорож. Хотіли, щоб прям біля моря, величезний пляж і скутери, сапи або польоти з парашутом. Знайшли таке в Белеку, летіти всього 2:30. Ми недавно зробили собі ID карти (це новий формат українського паспорта) і туроператор нас відразу обрадував, що по такій карті можна вільно летіти до Туреччини без будь-якого закордонного. Це кайф як зручно: показав карту і пройшов далі. Майже як мультипас у фільмі»П'ятий елемент". Подорожуємо з @joinup.touroperator вже давно і дуже задоволені. Документи доставляють особисто або відправляють поштою, все безпечно і комфортно. Думаю, ви бачили в сторіс, які круті сюрпризи можуть ще бути у вигляді трансферу в готель або сувенірів. Відпочили так, щоб тепер хочеться ще більше працювати і придумувати собі нові проекти", - розповів Микита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.