"Холостяк" Микита Добринін любить публікувати на своїй сторінці в Instagram свої думки і міркування про життя. Крім того, він часто публікує статті людей, яких вважає авторитетними. Зокрема, він опублікував статтю психолога, який йому імпонує, де йшлося про маніпуляції людьми. Про що ж говорилося в пості, опублікованому Добриніним?

У статті, яку виклав на своїй сторінці Добринін, говорилося про 5 головних фразах людей, які намагаються маніпулювати вами. Мабуть, з ними стикався кожен. Зокрема, мова йде про наступні фрази.

1. Ти все перебільшуєш.
2. Не драматизуй.
3. Ти занадто близько все приймаєш.
4. Ти мене неправильно розумієш.
5. Ти не в своєму розумі / п'яний / ревнуєш / без розуму від мене і тд.
У фіналі статті йдеться про те, що кращий спосіб позбутися від маніпуляцій – припинити всі контакти з маніпуляторами, заблокувати їх скрізь, де тільки можна і забути раз і назавжди.

Користувачам сподобалася публікація Добриніна. Всього за 2 години запис набрала понад 19 тисяч лайків. "Оооох як знайомо", "дуже корисні поради", " Ох, як до речі мені ці рядки. Спасибі", - так коментували публікацію Добриніна користувачі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю в найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.