Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19 вирушила закордон, відвідавши спекотний острів Крит в Греції разом з маленькою донькою Софією. Так, артистка виставила стильний кадр у фойє готелю, примірявши білосніжний міні-топ з відкритими плечима і коротенькі джинсові шорти, засвітивши струнку засмаглу фігуру.

Примітно, що за гостинність Кароліна подякувала бізнесмену Іліасу Кокотосц, співвласнику мережі готелів, де зупинялася. Іліас Кокотос - давній друг Філіпа Кіркорова, любителя приїхати на райський відпочинок з дітьми - Мартіном-Крістіном і Аллою-Вікторією. Чоловікам навіть якось приписували роман через те, що вони проводять разом, в компанії Лорак і Лазарєва досить багато часу.

Thank you @iliaskokotos for hospitality! Amazing time in beautiful place! (Спасибі Іліас за твою гостинність! Відмінне проведення часу в прекрасному місці)

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і навіть порівняли Лорак з Кайлі Дженнер: "Ось це реально ікона, а не ці ваші кендалли і Кайлі🤠❤️", "прекрасна і неповторна😍 🔥", "Кайлі ікона, але Лорак краще", "красуня😍", "найкрасивіша жінка в світі! Ми вас любимо! ❤ ️ 🌹 ", "Яка гарна!!!❤❤❤❤@anilorak 💋💋💋💋💋".