Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото перед камерою Настя з'явилася, сидячи попою на білосніжному диванчику біля самої води, при цьому вона зайняла цікаву позу, витягнувши ноги. На ній яскравий рожевий купальник, який підкреслює рівний загар, вона доклала руку до губ і дивиться в камеру. При цьому можна помітити, що її ноги вимазані чимось чорним. У підписі до фотографії Волочкова написала: "прекрасний вечір. Перед виступом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.