Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію ніжних кадрів, позуючи серед природи і насолоджуючись яскравим літнім сонечком, примірявши незвичайне напівпрозоре вбрання персикового кольору і доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Красуня також зізналася, що виросла, проте дорослою зовсім себе не почуває, адже 27 серпня відзначила день народження - зірці виповнилося 37 років.

Напевно, я виросла, але ааааабсолютно не подорослішала 🤪🤪🤪 ⠀ З кожним новим сином стаю краще! ⠀ Далі — цікавіше! ⠀ Дякую усім людям поруч! ⠀ Любові, щастя та підтримки всім людям на Землі! ❤️❤️❤️

Фолловери почали вітати красуню: "кращі побажання в ваш день народження! 🤩", "З днем народження ,здоров'я і радості 🤩🤩🤩🤩", "Многая літа 🌷🌷", "З днем народження!!! 😍 ", "Вітаю! Ставайте ще кращою! ( на фото трішки схожі на Шер!) 👍 ❤ ️ ❤ ️ ", "Прекраснааа❤❤️"," Вітаю з днем народження!!!🎉 🌸 🌸 🌸 Здоров'я та натхнення!!!🎉🎉🌸🌸🌸".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.