У 80-і роки з'явилася величезна кількість зірок, які набули неймовірної популярності у всьому світі. Однією з популярних співачок стала Сандра, яка шість років співала у гурті Arabesque. Трохи пізніше вона зайнялася сольною кар'єрою. Її пісні в стилі євродиско крутили по всьому світу.

Читайте Знай в Google News!

Її хіти "Maria Magdalena" і "In the heat of the night" слухали всі без винятку. Однак з 1990-х років Сандра пішла зі сцени і присвятила себе сім'ї.

Сандра, фото: obaldela.ru
Сандра, фото: obaldela.ru

Сандра Анн Лауер народилася в 1962 році в містечку Саарбрюккен в Німеччині. Її батько був власником винної крамниці, а мама працювала у взуттєвому магазині. Батьки з самого дитинства помітили в дівчинці музичні здібності. У 13 років вона стала учасницею Фестивалю молодих талантів Саарбрюккена, де її помітили. Трохи пізніше у неї з'явився перший контракт. Пісні Сандри користувалися популярністю. У 1979 році її запросили в групу Arabesque.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Сандра, фото: obaldela.ru
Сандра, фото: obaldela.ru

Гурт з її участю проіснував 6 років. Вони стали популярні по всьому світу. Квитки розкуповувалися в перший же день продажів. Шанувальники знали всі пісні напам'ять. Продюсери були впевнені, що молоденьким солісткам потрібно виступати на сцені у відвертих нарядах. Сандрі не подобалася ідея, але заради колективу вона робила багато чого.

У 1985 році вона познайомилася з музикантом Мішелем Крету, який надалі переконав її зайнятися сольною кар'єрою. Перший сингл не увінчався успіхом, але другий «Maria Magdalena» став хітом. Альбоми Сандри стали займати перші рядки в хіт-парадах.

В Японії співачку любили найбільше. Моряки доставляли її касети контрабандою в СРСР. Сандру любила Радянська молодь, і вона навіть прилетіла до Москви з концертом. Однак їй не сподобався холодний прийом і сірі вулиці настільки, що артистка навіть дала слово більше ніколи не повертатися сюди.

Сандра, фото: obaldela.ru
Сандра, фото: obaldela.ru

У 1987 році вона вийшла заміж за Мішеля Крету. Вона допомагала йому в проєкті Enigma. Сандра пробувала повернутися на сцену, але народження близнюків порушило всі її плани. Трохи пізніше чоловік йде з сім'ї до молоденької моделі. Сандра вдруге виходить заміж за композитора Олафа Менгеса. Подружжя прожило на Ібіці чотири роки, поки Сандра не пішла від нього.

Цікаво, що п'ять років тому Сандра приїхала в Росію, де її прийняли набагато тепліше, ніж минулого разу. Шанувальники були раді побачити свого кумира. З початку 2000-х Сандра знову записує альбоми і виступає на сцені. Правда, від інтерв'ю співачка відмовляється і не любить розповідати про своє особисте життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Настя Каменських блиснула оголеними сідницями у ванній.

Як повідомляв Знай.uа, спливли фото Кароль в обнімку з красенем, і це не Балан.

Знай.uа писав, гардероб Тіни Кароль детально розібрали в мережі, ціни вражають: сукні за 100 тисяч, рукавички за 56000.