Знаменитий співак Влад Топалов, чоловік екс-ведучої "Орла і Решки" Регіни Тодоренко, не так давно став татом. 5 грудня 2018 року кохана дружина подарувала Владу сина Майкла. І тепер Топалов щосили пізнає радості батьківства. Одна з істин, які належало пізнати Владу, полягала ось, в чому... Неважливо, скільки у тебе грошей і скільки людей тебе знають. Неважливо, що ти дорослий, брутальний мужик. Коли ти тато - ти будеш знати на пам'ять всіх "Смішариків", "Фіксіков", персонажів "Вінкс" і Свинки Пеппі — все залежить від того, який мультик полюбить твоє чадо.

Майкл виявився шанувальником радянської мультиплікації, і тепер цілодобово хоче дивитися з татом "Карлсона, який живе на даху". Або, як його називає Мішенька, "Кайсян".

Тим часом у Влада Топалова, приреченого на Карлсона 24\7, здають нерви. У своїх сторіз в Instagram співак висловив все, що думає про Карлсона не в самій цензурній формі. Це засікли і заскрінілі представники ЗМІ... далі знаєте.

"Я реально починаю, с*ка, ненавидіти Карлсона... жирний урод, який підставляє малюка, дзижчить і постійно жере все варення", — експресивно написав Топалов.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші і техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.