Анастасія Волочкова прекрасно проводить час в Туреччині. Відома балерина зараз знаходиться в одному з готелів Анталії. Волочкова не тільки відпочиває на морі, але і відвідує різні визначні пам'ятки. Під час чергової поїздки, користувачі звернули увагу на татуювання, яка зроблена на зап'ясті Волочкової. Анастасія розповіла, що це тату їй робив буддистський чернець.

За словами Волочкової, це татуювання їй порекомендували зробити в одному з буддистських монастирів Бангкока. Більш того, тату "набивав" чернець, який також працював і з Анджеліною Джолі. На фото, опублікованому Волочкової, татуювання ледь видно, тому розшифрувати її сенс неможливо. Сама Анастасія не хоче розшифровувати таємний сенс послання на кисті.

Також Волочкова зізналася, що у неї є ще одне тату, також виконане у формі ієрогліфів. Однак це лише декоративний напис. Який сакральний сенс несе татуювання, нанесена на кисті Волочкової, фанатам залишається тільки здогадуватися.

Нагадавши, змарніла Волочкова жахнула фігурою у вузькій сукні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, морем запахло по всій окрузі.