Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив уривок з другого сезону їх з виконавцем Позитивом проекту "2POPODCAST", де запрошеною гостею стала Надя Дорофєєва. Так, артисти обговорили, чому розпалася група "Время и Стекло", майбутнє кожного з учасників, конкуренцію, романтику, дуже пікантні сюрпризи від шанувальників Наді і багато іншого.

Так, Дорофєєва згадала про свою еротичну фотосесію, зроблену для чоловічого глянцю ще кілька років тому. Чорно-біла зйомка вийшла жіночною, а всі "принади" красуні були в тіні, без будь-якої вульгарності, проте щось пішло не так. Знайшлися розумники, які за допомогою фотошопу пограли з контрастом і яскравістю, представивши світу повністю оголену Надю.

Ну я настійно рекомендую подивитися, це ж не інтерв'ю, не розважальна передача, це по справжньому, як наче ви за столом з @nadyadorofeeva @positiff і Муа)))

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.