Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав стильні фото, на яких позує без Даші, а в підписі до них поділився корисними лайфхаками. На нових знімках Зоряний красень зображений на прогулянці, він красується в новому модному костюмі.

Читайте Знай в Google News!

"Вибір костюма - річ відповідальна і неминуча. Прийде час, і ти обов'язково захочеш виглядати на «мільйон доларів». Весілля, ділова зустріч, Співбесіда в компанію твоєї мрії або кастинг на роль Джеймса Бонда (чому б і ні) – у всіх цих випадках тобі знадобиться костюм, який відразу сформує тобі крутий образ. Попри те, що костюмів і брендів багато, багато хлопців стикаються з труднощами при його виборі. Наприклад, у мене широкі плечі, складно вибрати штани. Тому костюми я зазвичай замовляю. Друзі недавно відкрили для мене поняття Broken suite (можливість придбати штани і піджак різних розмірів). Підібрав собі кілька таких варіантів, можете глянути в сторіс. Але оскільки в Roy Robson є і діловий, і одяг вільного стилю, Я вибрав образ на кожен день", - написав Микита в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.