Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою, стоячи в улюбленій позі на красивій веранді біля самої води. Подихати свіжим повітрям балерина вийшла в злитому червоному купальнику, поверх якого одягла довгу напівпрозору накидку. Свій образ вона доповнила величезними сонцезахисними окулярами і незвичайними босоніжками. У підписі до фото Волочкова написала: "Колір настрою червоний. Це таке щастя, коли в серці горить вогонь любові! Всім Я хочу побажати любити і бути коханими". При цьому всі помітили, що артистка знову відкрила можливість коментувати її публікації. Так що фоловери почали активно обговорювати її нову фотографію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.