Українська співачка Джамала вирішила гучно і яскраво відсвяткувати свій день народження концертом. Відповідний захід відбувся у Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка у Києві.

Читайте Знай в Google News!

Фотозвіт з концерту був опублікований на офіційній сторінці Джамали в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я сказала це зі сцени і скажу ще раз: «Артист без концертів потроху вмирає. І тільки по-справжньому сцена, публіка, обмін емоціями може його оживити»", — написала співачка в описі до публікації.

"Дякую вам за зцілення!

До зустрічі на нових концертах!

Будьте здорові! Обіймаю!" — додала Джамала.

На знімках можна побачити, що зірка естради подбала про свій образ. За час виступу вона навіть встигла змінити декілька сценічних костюмів.

У коментарях відвідувачі концерту з захватом відгукувалися про захід.

"Джамала, дякую Вам та всім помічникам, організаторам за чарівний серпневий вечір! Справді, потрапила на День народження 😊 ❤️ Сміялася й плакала разом з Вами) Пісня про синів - у саме серце! ❤️ Душевно, щиро, емоційно.. і так багато любові! 😍 You made of love 💖 Дякую! 🌹🌹🌹" — написала одна з користувачок Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.