Популярна російська телеведуча Лєра Кудрявцева наприкінці серпня повідомила сумні новини – її маму екстрено госпіталізували з інсультом. Жінка зараз перебуває в лікарні та отримує інтенсивне лікування в одній з клінік Криму.

Читайте Знай в Google News!

У Олександри Іванівни піднявся тиск і закрутилася голова в гостях у старшої доньки в Алушті. Медики діагностували інсульт і призначили відповідне лікування.

49-річна Кудрявцева поділилася з шанувальниками в своєму Instagram інформацією про самопочуття матері. Телезірка також відзначила професіоналізм молодих медиків.

"Заспокоїли, запевнили, що все під контролем, але поки стан не стабілізується, перевозити в Москву не рекомендують. Мама щось розкисла. Але я вірю, що все буде добре. Спасибі лікарям, медсестрам і санітаркам за вашу працю!" - написала Лєра.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у телезірки Лєри Кудрявцевої в сім'ї сталося нещастя: мати знаменитості пережила інсульт.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча Лєра Кудрявцева зізналася у зв'язку з жінкою: "Видалила імплантати заради коханки".

Також портал Знай.uа писав, що "беззуба" ведуча Марічка Падалко захворіла на коронавірус.