Дмитро Шуров, соліст гурту Pianoboy, поділився світлинами з процесу зйомок нового кліпу на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”. Сюрпризом на світлинах є Джамала. Виконавці готуються до релізу нової спільної пісні під назвою “Ендорфіни”.

Читайте Знай в Google News!

Світлини показують як красу природи, на якій вирішили знімати кліп, так і потаємні процеси навколо знімального процесу, які ніколи не потрапляють в кадр, а тому залишаються непоміченими. Великі екрани, щоб відбивати світло, важка техніка, велика кількість людей, щоб контролювати і координувати. Зйомки кліпу - надзвичайно складно. На жаль, співак не залишив геопозначки - тому складно сказати, де можна знайти таку красу: насичена зелень пологих валів, поодинокі дерева.

Якщо день почався ще вчора - значить, знімаємо кліп! Відео на дуетну пісню "Эндорфины" coming soon 🙂 Термінові світлини прямо зі знімального майданчика. #эндорфины #джамала #pianoбой

Geplaatst door Pianoбой Дмитрий Шуров op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

З показаних матеріалів складно конструювати зміст кліпу, але наразі точно відомо, що на столі, за яким сидітимуть співаки, стоятиме турка. Відомо, що на артистах одяг світлих кольорів. Джамала має красиву сукню з відкритими плечима, а Шуров одягнений у світлий костюм-двійку і футболку темнішого кольору. На одній зі світлин вони тримаються за руки за столиком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Джамала на честь Дня Незалежності України підкорила не тільки голосом, а й божественним декольте.

Як повідомляв Знай.ua, красуні Джамалі-37, зірка поділилася кумедним секретом вічної молодості.

Також Знай.ua писав, що Джамала вмирала, але її змогли зцілити посеред Києва.