Російська співачка Алла Пугачова зі своїм чоловіком шоуменом Максимом Галкіним влаштували вечірку для близьких друзів у своєму величезному маєтку в Підмосков'ї. Вони проводили літо і привітали двійнят Лізу і Гаррі з важливою подією в їхньому житті – вони пішли в перший клас.

Читайте Знай в Google News!

Алла Борисівна зустрічала гостей в затишному образі. На ній була картата сорочка, світлі штани і червоне пальто. Прямо у дворі зоряного маєтку, за столом з фруктами, ягодами і солодощами зібралися друзі пари: Олександр Буйнов, ігор Гуляєв, Валентин і Марина Юдашкіни, Іда Достман та інші. Імениті гості поділилися фотографіями і відео в соціальних мережах.

Сама Алла Борисівна у своєму Instagram показала фанатам фотографію зі своїм другом і колишнім коханцем Олександром Буйновим. На фото вони позують в обнімку і співачка ніжно підписала зворушливий кадр.

"мій старий друг і соратник, Саша Буйнов, завжди у відмінній формі. ЛЮБЛЮ тебе", - написала Алла під фото.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Алла Пугачова та Олександр Буйнов, фото: Instagram
Алла Пугачова та Олександр Буйнов, фото: Instagram

Шанувальники неоднозначно відреагували на публікацію, віддані фанати залишили масу компліментів, а от інші відзначили, що вони вже досить старі і не в такій хорошій формі як раніше. Крім того, поцікавилися, чи не ревнує Максим Галкін до Буйнова.

"які ви старі вже", "а ми любимо Вас Алла Борисівна 😍 😍 😍 навіть в Італії не забуваємо і наспівуємо ваші пісні", " улюблена, дорога Алла Борисівна Здоров'я вам і довгих-довгих років. Люблю всією душею", "ви всі в прекрасній формі" ," які гарні😍", "Алла Борисовеа трохи здала, вік, бережіть себе, ваші пісні любимо", " красуня!!! Радуєте нас третій день поспіль собою. Любимо", "які ж Ви хороші, здоров'я вам", " так, він реально не змінюється🌷", " Алла. Ви теж у формі. Не відстаєте від Буйнова", " Макс не ревнує?", "Яка красива😍", "і коханець колишній, але це було давно і неправда"," а я люблю вас Алла Борисівна", " красиві і обидва у відмінній формі!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки.

Як повідомляв Знай. ua, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.