Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото з притулку для тварин, а в підписі до посту вилаяла українців за бездушність.

Читайте Знай в Google News!

"Подивіться на цих зайчиків, два песика-інваліда. У Європі вважається престижним, піклується про бездомних, якщо це собака – інвалід, на них навіть буває черга в притулках. Настільки люди хочуть бути корисні суспільству. У нас з цим складно. Низький рівень уважності, бідність, жорстокість, що це? Чому у нас вважається нормою купити породисту тварину дешевше від недобросовісного "заводчика", де сучки народжують по кілька разів на рік, а у псів запалення пісюна через постійні зносини. Чому ми такі ментальні жлоби? Мені розповідала заводчиця чихуахуа, що у Франції вона, з щасливої нагоди, купила собаку за 2000$, а взагалі від заводчиків вони можуть коштувати і 20 тисяч доларів. Але ти маєш право віддати тварину назад заводчику, якщо передумав і про нього будуть піклуватися все життя. У Сеулі взагалі потрібно пройти курси перед тим, як заводити собаку. Ось така повага до тварин і рівень відповідальності", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.