Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує після лазні.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою, сидячи на веранді свого будинку, справа відбувається ввечері. На ній цікавий плюшевий комбінезон з капюшоном-мордочкою у вигляді тварини, правда, не зрозуміло якого. Видно, що вона кокетливо дивиться в об'єктив, а її обличчі буквально виблискує. У підписі до публікації Волочкова написала: "Після лазні. Очима коханого. Спасибі якщо дивіться моє шоу" Наречена "на моєму сайті www.volochkova.ru". до слова, свого "улюбленого" балерина вже довгий час приховує від публіки, не публікуючи фотографії з ним у соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.