Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує перед камерою в цікавій локації і незвичайному образі. Схоже, красуня вирішила "приміряти" собі модну тачку, вона крутиться і притискається до бежевому позашляховику. На ній яскраве вбрання, яке складається з шкіряних червоних штанів і короткого чорного топа, цей наряд підкреслив соковиту фігуру зірки. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.