Кохана Тіматі Анастасія Решетова нещодавно заявила про їх розставання, проте просила всіх не звинувачувати в цьому когось певного. У цей час світська освітниця Олена Міро розповіла для "Живого Журналу", що стало причиною розпаду зіркової пари.

Читайте Знай в Google News!

Чутки про розставання Анастасії Решетової і Тимура Юнусова ходили вже давно, а недавно і сама модель підтвердила для шанувальників сумну новину.

"...Я змінилася, і мої погляди на життя теж. Щоб уникнути брудних пліток, кажу відразу, що тут не замішані сторонні люди, і про "бумеранг" можете теж забути. Так, як було тоді, і зараз знаємо тільки ми, і пояснюватися докладніше не бачу сенсу," – пише Решетова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дівчина вирішила промовчати про причини розставання з репером, проте шанувальники припустили, що виною цьому стала мати Тіматі Симона. Вона з самого початку не злюбила нову обраницю сина і практично не публікувала з нею фотографії. А в її стрічці в Instagram фігурували лише фотографії дочки Тіматі від його колишньої дружини Олени Шишкової.

Світська освітниця Олена Міро вважає, що в розставанні зоряної пари немає нічого дивного, адже у репера вже давно склався певний патерн поведінки у відносинах з протилежною статтю.

"У Тимура Юнусова явно простежується проблема. Баба повинна бути високою. Свіжою. Красивою. Пройти низку поліпшень зовнішності в клініках пластичної хірургії. Народити. Бути злитою. Народжувавша Тимурка не хоче. Як мені здається, там умови розставання жорсткі - після Тимура, пологів, ти не маєш права більше давати нікому. Фінал відносин для дівок Тимура дуже сумний: ставлять, звичайно, їх на забезпечення, але одночасно і на особистому житті їм ставлять хрест. Що може тепер зробити Настенька? Яку дати пораду дурненькій дівчинці? Ситуація складна. Єдиний вихід - не бути залежною від фінансового повідця Тимура", – зазначає Міро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіматі кинув красуню-дружину з малолітнім сином, колишня ридає від горя.

Як повідомляв портал Знай.иа, Анастасія Решетова в черговий раз натякнула на проблеми, що виникли у взаєминах з Тіматі.

Також Знай.иа писав, що Тіматі прийняв" удар " ненависті фанатів через свою нову дитину.