В прямому ефірі шоу "Танці з зірками" актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша", зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині, візажистці Тіні Антоненко.

Читайте Знай в Google News!

Завершивши виступ зі своєю партнеркою Яною Заєць, актор попросив у ведучого Юрія Горбунова букет і запросив на танцпол Тіну Антоненко, яка прийшла на Танці з зірками-2020 в якості глядачки. Цимбалюк зізнався дівчині в коханні, подарував їй букет і дістав з кишені обручку.

Цимбалюк, фото 1+1
Цимбалюк, фото 1+1

Антоненко щиро розгубилася - чіткої відповіді в залі так і не дала, очевидно, що дівчина не чекала такого. Про її позитивну відповідь говорить хіба що той факт, що актор все-таки надів кільце на безіменний палець її правої руки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Авторів проекту пропозиція не надто зацікавила, адже це особисте. Судді шоу продовжили оцінювати танець Цимбалюка, а телеведучий Юрій Горбунов закликав глядачів підтримати пару смс-голосуванням. В цей час Тіна повернулася на своє місце в залі.

Цимбалюк, фото 1+1
Цимбалюк, фото 1+1

Про стосунки Тараса Цимбалюка і Тіни Антоненко стало відомо в грудні 2019 року. Тоді пара провела відпустку в Парижі і вперше опублікувала в мережі спільні фотографії.

Тіна Антоненко - зірковий візажист. У цій професії дівчина з 2009 року, працювала з багатьома українськими зірками, серед яких Світлана Лобода, Іван Дорн, MONATIK, Марія Яремчук, групи "НеАнгели", "Время и Стекло", "ВІА Гра" та інші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити".