Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня показала епічні кадри зі зйомок нового кліпу "Голий король", а в підписі до публікації розкрила подробиці знімального процесу.

Читайте Знай в Google News!

"Під час зйомок, жоден козел не постраждав. У кліпі у нас знімався справжній козлик на ім'я Ромео і з ним було дуже легко і приємно працювати:) а також в деяких сценах знімався тільки штучний макет рогатого (представлений на цих фото), і окремі частини його - копитця, як в першій сцені в ліжку, якими керували хлопці-умільці в тих сценах, де нам потрібно було помучити животинку (прикріпити художню кисть до копитця або вилку) – ми використовували не живого козлика, щоб не травмувати його... і треба зізнатися, що аромат від макета-опудала стояв просто і я молилася про сцени з живим козликом, так як з макетом зніматися було нереально, хоч в приміщенні, хоч на вулиці))) ще й з моїм дуже тонким блювотним порогом, буеее. Два рядки співала в кадрі, 2 тікала на п'ять метрів подихати, та б не осоромитися))) але в кліпі це непомітно))) після закінчення знімального процесу, наші художники хотіли залишити собі штучну версію козлика, але навіть на балконі у них вона не затрималася більше, ніж на півгодини. Гіршого аромату ніхто не відчував, який там дуріан", - написала Аліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.