Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує радувати своїх шанувальників не тільки новими кліпами і композиціями, а ще встигає попозувати для авторитетних журналів. Так, буквально днями Тіна стала моделлю для свіжого номера глянцю "Vogue".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

На новому фото можна помітити ніжну спинку співачки і вельми граціозну позу. Буквально за кілька годин публікація зібрала десятки тисяч лайків і безліч коментарів від відданих шанувальників з компліментами.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також важливо зазначити, що Тіна жодним словом не підписала публікацію, а просто залишила шанувальникам теги з тими, хто працював над новим фотосетом. Так що фанам залишається тільки насолоджуватися прекрасними кадрами.

Нагадаємо нашим читачам той факт, що на акаунті телеканалу "1+1" і офіційного фан-клубу Тіни Кароль в Instagram було опубліковано фотографію української співачки разом з телеведучим і актором, заслуженим артистом Юрієм Горбуновим.

Цей знімок зроблено на майданчику, де знімається танцювальне шоу "Танці з зірками", ведучими якого і виступають Тіна з Юрієм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи і вибрала своїх фаворитів на "Танцях з зірками": "Ще покаже себе".

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська, яка ніяк не вийде заміж, задумалася про розлучення: "у вас є такі приклади серед живих?″.

Знай.uа писав, Лоліта відверто розповіла, як і з ким запалювала в Пітері: "Любов моя".