Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програм" Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу після свого дня народження телезірка показала милі фото квіткового раю в неї вдома.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото букет від відомого актора, телеведучого і чоловіка Каті Осадчої Юрія Горбунова. В її день народження він завжди першим вітає свою кохану дружину.

На нових фотографіях можна побачити численні букети. У підписі до публікації Осадча написала: "Квіткове царство 😅". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Осадча у свій день народження зізналась, що перші квіти завжди від Юрія.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чотири роки тому, в ніч на мій день народження, Юра зробив пропозицію руки і серця :) ❤️ з роками стаю сентиментальною 😇", - написала Катя.

"Мрія кожної жінки💋💋💋💋", "Обожнюю квіти!!!😍😍 🌸🌺🌹🌼🌺🌸🌹🌸🌹", "как же жалко когда они увядают 😭😕", "Яка красаааа❤️", "Багато квітів не буває 💐", " 👍💗Ви сама,ніби це квіткове царство.😊😘", - засипали компліментами Катю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.