Примадонна радянського шоубізу Алла Пугачова була одружена п'ять разів. Від першого шлюбу з цирковим артистом Миколасом Орбакасом зірка народила доньку Христину, яка також стала відомою співачкою. У мережі з'явилося рідкісне фото Примадонни з її першим чоловіком.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був розміщений на фан-сторінці Орбакайте в Instagram.

Орбакас і Пугачова прожили разом недовго і розлучилися в 1973 р – дочки було всього два роки. Знімок же був зроблений з Христиною на початку 1980-х в Литві, на батьківщині батька.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, Алла Пугачова вперше вийшла заміж в 1969 році. Примадонна взяла прізвище першого чоловіка і всі чотири роки шлюбу була Аллою Орбакене. Однак на концертах молода артистка як і раніше виступала під своїм дівочим прізвищем.

У коментарях зазначили, що колишнє подружжя виглядає щасливим і безтурботним: "Копия папы, счастья на долгие годы всем", "Каккие все жизнерадостные!".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Зараз співачка вже дев'ять років щаслива в шлюбі з Максимом Галкіним. Разом же вони, як говорили самі зіркове подружжя, близько 20 років. Артисти виховують двох дітей-лізу і Гаррі, які нещодавно пішли в перший клас.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров повідав про їх з Пугачовою містичних числах, це відбувається раз на 23 роки.

Як повідомляв Знай.ua, діти Галкіна і Пугачової повторили долю зоряного татка.

Також Знай.ua писав, що Пугачова ніжно зізналася в коханні 70-річному красеню.