Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня показала яскраві кадри зі зйомок нового кліпу "Голий король", а в підписі до публікації розкрила подробиці знімального процесу. Крім того, співачка зізналася, що соромиться своїх веснянок, а з макіяжем у неї окрема історія.

Читайте Знай в Google News!

"Візажистом в кліпі була я.по правді, я завжди дуже боюся довіряти своє обличчя навіть найбільшим професіоналам, тому що часто багато хто хоче показати свою роботу у всій красі і захаращують обличчя тінями, помадами і тд... А я крім стрілок і скульптурування нічого робити не люблю. Знаєте, є особи, які від макіяжу дуже змінюються, моє обличчя саме таке. Переборщиш - виглядаєш старше, зробиш яскравіше якусь деталь - здешевить образ, а мені всього цього дико не хочеться... І взагалі я мрію, хоч в одному кліпі знятися зовсім без мейка, тільки веснянок трохи соромлюся, але і з цим впораюся... А ви часто і спокійно ходите в житті без макіяжу?",- написала Аліна в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.