Всесвітньо відома американська модель і акторка, зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон останнім часом стала активною користувачкою соціальних мереж. Так, шикарна 53-річна жінка не боїться публікувати сміливі й відверті знімки.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники не можуть повірити, що в такому солідному віці можна бути такою витонченою. Як виявилося - можна, і це далеко не кінець. Так, на цей раз Памела показала себе в ролі філософа і гарячої штучки в одному персонажі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Памели Андерсон в мережі Instagram.

Публікація Памели Андерсон, скріншот: Instagram
Публікація Памели Андерсон, скріншот: Instagram

"Будьте обережні у своїх бажаннях... Те, що ви шукаєте, шукає вас", - підписала публікацію відомою фразою Памела.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На свіжій публікації можна помітити не тільки червоне слівце, а й фотографію з самою Памелою, на якій вона постала в ролі покоївки в дуже короткій спідничці. Фотографію оброблено в стилі чорне і біле, що надає особливого шарму, знаючи, що це сама Памела Андерсон.

Варто також зазначити той факт, що буквально за кілька годин публікація Памели зібрала понад двадцять тисяч лайків і безліч коментарів з компліментами від відданих шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця.

Як повідомляв Знай.uа, відмовляється старіти: зірка "Брат-2" Ірина Салтикова шокувала фото в купальнику.

Знай.uа писав, Гола Памела Андерсон яскраво попрощалася з літом: вигнулася, як кішка.