Музикант Брайн Уорнер, добре відомий під псевдонімом Мерлін Менсон, вперше за три роки випустив новий альбом. Про це виконавець повідомив в п'ятницю, 11 вересня, у своєму акаунті в Instagram.

Платівка отримала назви We Are Chaos (Ми хаос) і стала 11-м студійним альбомом групи.

Перед записом цього диску Мерилін Менсон замінив гітариста і продюсера Тайлера Бейтса, який працював з ним над двома попередніми альбомами, на гітариста і електронщика Шутера Дженнінгса. Це викликало побоювання, адже Дженнінгс - кантрі-зірка, який до того ж в останні роки захопився психоделікою і навіть сінті-роком.

Однак, Дженнінгс не надто змінив музику Менсона: новий альбом - це знову готика, хоррор-рок, глем-рок і патологічно похмурі, але іноді дуже красиво-задумливі пісні. Та на заміну колишньому кічу і позерству прийшли філософські думки та глибина. В результаті після довгої паузи Менсон записав свій найкращий альбом в XXI столітті.

Головним хітом стала титульна пісня We Are Chaos. Уже в ній помітний вплив Дженнінгса: стримані, але запеклі емоції Менсона, нервово підтримувані синтезаторами, відсунуті на задній план електрогітарою і акустикою, яка морозить душу своєю холодною нечутливістю. Все разом це перетворюється в страшну, вируючу і киплячу пристрастями мантру, чи, може, сповідь або проповідь.

Сам Мерилін Менсон розповів журналу Billboard про прем'єра так:

"Це концептуальний альбом-дзеркало, який ми з Шутером звели для слухачів. Але нам самим не хочеться в нього заглядати. Дзеркала - завжди найбільш огидна штука, незалежно від місця розташування - в домі, вашій душі чи музеї спогадів. Уривки привидів полювали за моїми руками, коли я писав тексти до цих пісень".

Він зізнавався, що в WE ARE CHAOS співає про те, що твориться в його голові, а не вибудовує якісь складні концептуальні конструкції, як раніше.

А в його голові вистачить демонів на десяток альбомів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, епатажний рокер Мерилін Менсон випустив новий неординарний кліп

Як повідомляв портал Знай.ua, Менсон впав в істерику просто на сцені

Також Знай.ua писав, Мерліна Менсона застукали в обіймах невідомої істоти