Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в романтичному образі, а в підписі до нього написала про недоліки, які потрібно полюбити.

Читайте Знай в Google News!

"Пропоную зробити вдих, а з видихом почати любити свої недоліки. Чи не думали ви про те, що всі наші "недоліки" більше приваблюють людей, ніж відштовхують? Зараз поясню, що маю на увазі:

🖇Ваші щічки легко заповнюються фарбою, і ви ніяковієте. Вам сказати комплімент, а у вас потіють долоньки, а мова ставати незв'язною? Якщо ви в такі моменти себе не дуже любите, то марно. Люди, які легко зміщуються, стають хорошими партнерами у відносинах (а, ось воно що), вони вірні і щедрі.

🖇Ви багато розмовляєте. Іноді трапляється так, що ви розповідаєте багато особистого першому зустрічному, але це може бути небезпечно (хоча ця думка відвідує вас вже після розмови). Є в цій історії великий плюс: ви відкриті світу і повністю віддаєтеся відносинам. Так що продовжуйте щебетати, але будьте, таки, обережні з незнайомцями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

🖇"Дефект". Спеціально беру це слово в лапки, тому що кожна дівчина по-своєму красива і прекрасна. Проте. Якщо ви все ж бачите в собі недоліки, то знайте, що оточуючих вони можуть розташовувати до вас сильніше, ніж ви думаєте. Ваш колір очей, Нестримні кучері, родима плямочка, розмір грудей або ямочка на попі — родзинка для когось.

🖇Ви буваєте незграбні. (Я теж). Наступного разу, коли ви з гуркотом впустите на себе щось або розіллєте кави, подумайте про те, що хтось бачить в цьому не жахливу незграбність, а милу вразливість і прохання про допомогу.

Чоловікам буває дуже в кайф відчути себе захисниками і рятівниками.

🖇Ви прямолінійні. Мало хто готовий слухати правду про себе. Якщо ви думаєте, що вас за це «недолюблюють», то видихайте. Завжди знайдуться ті, кому правда буде до душі і вони її цінують, якою б вона не була. Той, хто не боїться сказати те, що йде в розріз громадській думці – цінується ще більше", - написала Даша в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.