Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала кумедне фото з нічної прогулянки, в підписі до нього розповіла про своє ставлення до алкоголю.

Читайте Знай в Google News!

"Пити чи не пити? Ось у чому питання. Хто дивився випуск #ходятслухи з судмедекспертом і психіатром, міг помітити схожі думки фахівців про шкоду алкоголю. Як виявилося, алкоголь вбиває сильніше, ніж той же канабіс, який на думку фахівців зовсім лайт, якщо не переборщити. А ось 200 мл в день спиртного – це вже шкода. Які ваші думки з цього приводу? Задумалися про шкоду алкоголю після інтерв'ю? Або "Ой, шо там від 50 грамів буде" (хто дивився монологи Сердючки, зрозуміють). Особисто я можу випити вкрай рідко. Раз на пів року апероль або просекко, і то... хочеться спати через 10 хвилин", - написала Раміна у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.