Особисте життя співачки Наташі Корольової та її чоловіка, стриптизера Сергія Глушка, більш відомого під псевдонімом Тарзан зараз не обговорюють навіть ліниві. Свою версію подій висловила відома співачка.

Читайте Знай в Google News!

Артистка Наталія Штурм заявила, що у свій час Сергій Глушко за нею доглядав. Це сталося ще до того, як він одружився на Наташі Корольової. Вже тоді, за словами співачки, Тарзан користувався шаленим успіхом у дам, які надзвонювали йому пачками. Після спільної прогулянки Штурм не запросила Глушка додому, і він цьому дуже здивувався, зазначила артистка.

"Я люблю моногамних чоловіків, а естафетна паличка це не моє", – пояснила Наталя.

Вона переконана, що співачка давно змирилася з невірністю чоловіка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Наташа Корольова багато років тому в якомусь інтерв'ю говорила, що вони живуть окремо - вона з дитиною за містом, а чоловік в Москві – йому після роботи зручніше в місті ночувати. Ну, погодьтеся такий самий, розпалений після еротичного шоу-Наташа просто вмовила себе не реагувати на його адьюльтери (орфографія і пунктуація автора збережені - ред.)", - пояснила Штурм.

Спілкуючись з передплатниками, артистка з упевненістю заявила, що незважаючи на вітряність натури, стриптизера "підберуть через хвилину", якщо Наташа Корольова захоче з ним розлучитися. Тому що "він хороший".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, знайдено фото скандальної коханки Тарзана зі свекрухою: "Все-таки весілля!".

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова уявила себе незайманою і дала Джигурді себе помацати.

Знай.uа писав, зізнавшись у зраді, Тарзан анонсував нову "важливу" заяву.