Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про те, як отримує неймовірне задоволення від своєї роботи акторкою і закликала підписників коментувати її пост і писати, хто ким працює. Фото в ефектному образі вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Який кайф, коли робота приносить задоволення! #папаньки3 #зйомки @dizelstudioА напишіть в коментарях ким працюєте ви))) ",- пише Ребрик.

На знімку Лілія в образі героїні серіалу сидить у колясці триколісного мотоцикла родом з радянських часів. Шанувальники прийшли в захват від такого образу, назвали її неймовірною, а також поділились професіями у коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Психолог🤗🤗🤗 у прекрасному смт.Магдалинівка працюю в спеціальній школі 😘", "медичний представник", "повар", " Дикретний перукар))"," Я інженер, економіст, юрист, все в одному😄😄"," Вчитель початкових класів.🥰🥰",- пишуть коментатори.

Таким чином Лілія дізналась більше про свою аудиторію і хто її читає і ціаавиться її життям і роботою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасниця "Танців з зірками" Лілія Ребрик приміряла всі образи з "Віагри".

Як повідомляв Знай. ua, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима.

Також Знай. ua писав, що українська ведуча в одному купальнику застрибнула чоловікові на руки.