Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото з відпочинку, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя відображена на тлі якоїсь сірої стіни, при цьому на ній яскравий пляжний образ. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в коротких джинсових шортах і ліфчику від купальника, який підкреслив витончені груди. При цьому її волосся розпущене і покрите величезним капелюхом, а в руці вона тримає морозиво на поличці, в яке вп'ялася губами. Дорофєєва не підписала свою фотографію, зате залишила геолокацію – відпочиває вона в Туреччині. Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще