Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала романтичне фото з чоловіком Владом Топаловим, а в підписі до нього заговорила про кохання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Регіна і Влад відображені в цікавій позі – він лежить на спині, а вона нахилилася над ним зверху з протилежного боку, вони ледь торкаються носами. Виглядає це дуже мило, закоханим прикрили очі, як ніби в очікуванні поцілунку. У підписі до публікації Тодоренко написала: "#любов. Сьогодні їдемо в студії, будемо радувати один одного і вас. @vladtopalovofficial, #регинатодоренко. Фото зроблено для @7days_ru (переглянете, там наше інтерв'ю)". Фанати не залишили без уваги таку публікацію телезірки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.