Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне фото, на якому з'явилася за сніданком.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена в порожньому кафе, вона сидить за столиком, на якому стоїть тарілка з червоною рибою і зеленню. Перед камерою співачка з'явилася в чорній майці, її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фотографії Каменських написала: "Доброго ранку, милі. Нехай сьогодні здійсниться якась ваша мрія. І пам'ятайте, що ваші думки і дії в понеділок задають тон всього вашого тижня". Фанати не залишили без уваги таку публікацію зірки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.