Микита Добринін-один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав незвичайне фото, на якому позує без Даші, а в підписі до нього розповів про свої пригоди.

Читайте Знай в Google News!

"Все почалося з моєї історії в інста, що круто було б зібрати чоловічу компанію і рвонути в дикі гори. Вже за пів години ми списалися з @petro_zstvn і почали планувати свій Карпатський тріп. За кілька днів ми проїхали сотні кілометрів через ліс і гірські річки. Ходили в походи вздовж румунського кордону. Мобільного зв'язку взагалі не було, дзвонили коханим дружинам стоячи біля одного стовпа, де була хоч одна риска мережі. І знаєте що? Це було круто. Інтернет-детокс тільки допоміг нам трохи відключитися від цивілізації, знайти друзів і зрозуміти так сильно ми скучили за сім'єю", - написав Добринін у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.