Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і це раз не став винятком. Він показав миле фото з Дашею і розповів про цікавий випадок на заправці, який з ними стався.

Читайте Знай в Google News!

"Кілька днів тому до Даші на заправці підійшла дівчина... Я аж здивувався, дівчина обняла Дашу, почала щось майже в сльозах їй говорити. Потім виявилося, подякувала за натхнення і сказала, що вона потрапила під скорочення у зв'язку з другою хвилею пандемії і її звільнили... Вона сказала, що чекає наш онлайн курс. Чекає так само як і сотні тисяч інших людей з нашої аудиторії і так само як і ми з Дашею. Минуло півтора місяці роботи над ним, і ми готові показати вам цей продукт. Безкоштовна частина онлайн курсу вже починається. За реєстрацію Ви отримуєте чек лист найбільш затребуваних професій і зрозумілу інструкцію як почати заробляти мінімум $800. Переходьте за посиланням в шапці мого профілю і починайте виконувати завдання. Поїхали", - написав Добринін у підписі до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.