Особисте життя співачки Наташі Корольової та її чоловіка, стриптизера Сергія Глушка, більш відомого під псевдонімом Тарзан зараз не обговорюють навіть ліниві. У зірковій родині гучний скандал через зраду. Висловлюються навіть відомі зірки естради.

Читайте Знай в Google News!

Сюжет - майже сценарій для серіалу. Все почалося з крадіжки коштовностей, продовжилося зрадою, а ось фінал поки ще тільки належить дізнатися.

Після того як стриптизер опублікував в особистому блозі визнання, артистка не виходить на зв'язок. Достовірно невідомо, що відбувається в сім'ї, проте більшість шанувальників встало на бік Наташі Корольової. Співачку шкодують і радять розлучитися з Сергієм Глушко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Рустам Солнцев в бесіді з журналістами зазначив, що Тарзан вже вкотре виставляє дружину на посміховисько.

"Не перший раз підставляє Наташу", - говорить шоумен.

Він згадав випадок, який стався кілька років тому. У Мережі "спливли" інтимні фото Наташі, які були на телефоні Глушка. Тоді стриптизер заявив, що втратив мобільний.

Небайдужі тим часом продовжить додумувати різні небилиці, поки Тарзан і Наташа Корольова відмовчуються.

Вадим Манукян зазначив, що Наташі Корольовій, звичайно, неприємно бачити те, що зараз діється навколо її сім'ї.

“Звістка про саму зраду не з приємних, так ще й медіа добивають. Навіть після публічного визнання зради Тарзаном ніхто зі ЗМІ і не збирався зупинятися. Дійсно, те, що з їх сім'єю зараз роблять на телеканалах – це просто неприпустимо. Порушуються елементарні права на недоторканність приватного життя, вивалюють чужі листування", - заявив експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, знайдено фото скандальної коханки Тарзана зі свекрухою: "Все-таки весілля!".

Як повідомляв Знай.uа, син Тарзана відповів за себе і скривджену маму: "Ти в раю..."

Знай.uа писав, зізнавшись у зраді, Тарзан анонсував нову "важливу" заяву.