Зірка російської естради Олег Газманов, який прославився ще в радянську епоху "суперхітами" - "Есаул" і "Морячка", часто публікує моменти з життя в соціальній мережі Instagram. Зараз "певун" Путіна, після одужання від китайського вірусу, займається творчістю і освоює нові мобільні додатки.

Читайте Знай в Google News!

Так, Олег Газманов вирішив зловити молодіжну хвилю і вставив своє обличчя у відомого мільйонам кіноманів персонажа з "Піратів Карибського моря" - капітана Джека Горобця, тим самим запросивши своїх шанувальників послухати новий трек "Осінній сон".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Газманова в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Дорогі друзі, зустрічайте прем'єру цієї осені! - "Осінній Сон". "Як заснув метелик завмерло літо. У легкому зітханні прибою смуток вересня.". Ділимося, качаємо, слухаємо -gazmanov.ru/osennijson і танцюємо. (активне посилання в сторіс).",- пише Олег Газманов.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Газманов опублікував в Instagram серію незвичайних фото, на яких постав в трохи смішному вигляді поруч із загадковою рудою жінкою в чорній сукні і з сокирою в руках. На фото Газманов підкрадається до "чорного янгола" з явним бажанням заволодіти сокирою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, фанат Путіна Газманов перетворився на "коника": осідлали так, що не вибратися.

Як повідомляв Знай.uа, син Газманова показав жінку всього його життя-ніжні обійми.

Знай.uа писав, сивий пенсіонер Газманов похвалився своїми "подвигами": може робити це 69 разів.