Акторка "Кварталу 95" Олена Кравець, подруга нинішнього президента України Володимира Зеленського, часто ділиться з фанатами моментами свого особистого і професійного життя. Раритетне фото одруження комедійної акторки опублікували в Instagram-пабліку "Караван історій".

Читайте Знай в Google News!

Артистка вирішила згадати, як 18 років тому стали на весільний рушник з чоловіком. Варто зауважити, що почесним свідком на їхньому весіллі був ніхто інший, як президент Володимир Зеленський.

"Зірки "Студії Квартал 95" Олена та Сергій Кравець відсвяткували 18 річницю весілля. Наші вітання! Наречена, здається, зовсім не змінилась. А ось свідок жениха (гортайте карусель!) зробив карколомний стрибок уперед", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відносини Олени Кравець з її чоловіком Сергієм почалися за довго до популярності, гастролей і концертів. Пара познайомилася в рідному Кривому Розі на репетиціях КВК, в який грали обоє з подружжя.

Пара довгий час дружила, але потім між ними почався бурхливий роман, який через деякий час переріс в красиву і сильну любов, а незабаром і в сімейне життя.

Кравець, фото з Іnstagram
Кравець, фото з Іnstagram

У 2002 році пара зіграла пишне весілля. На свято було запрошено понад сто осіб. Цікаво, що весь банкет молодята змогли оплатити самостійно, відклавши грошей з перших гастролей.

Кравець, фото з Іnstagram
Кравець, фото з Іnstagram

Також Олену Кравець привітали її колеги із "Жіночого кварталу", побажавши й надалі залишатись щасливою та міцною сім'єю, яка є для багатьох прикладом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гола зірка "Кварталу 95" ледь прикрила принади подушкою.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Кварталу 95 Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною