Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала невеликий уривок їх з Романом репетиції. На ролику видно, як пара на повну старається, проте навіть у них трапляються "проколи" і падіння. Красуня також поскаржилася на численні синці, особливо на сідницях. Справлятися з невдачами друзям допомагають гарне почуття гумору і терпіння.

Падіння Олімпу і + 100500 синців на моїй попі 😳 Дожити б до зйомок Дякую, РС @romankostomarovkrs, за терпіння, сили і відмінне почуття гумору 😉 💪 🏻 ПРОРВЕМСЯ, сподіваюся 🤞

Фолловери не пройшли повз: "Видно, що розтяжка дуже згодилася😂 😘", " Регіна навіть падає красиво😂 🔥 🔥 🔥 🔥", " навіть падіння красиві і граціозні😊 😍", "так, ось прям" терпіння, сили і відмінне почуття гумору» у Романа на обличчі написані!🤣 😂 🤣 😂 Регіна, тримайтеся))👍 🏻".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.